Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 14:05

Наречена захисника "Шахтаря" розповіла, чому пішла від форварда "Динамо"

Наречена захисника "Шахтаря" розповіла, чому пішла від форварда "Динамо"
Валерій Бондар та Дар'я Савіна. Фото: Instagram Дар'ї Савінової

Спортивна журналістка Дар'я Савіна, наречена захисника донецького "Шахтаря" Валерія Бондаря, розповіла, чому пішла від нападника київського "Динамо" Владислава Супряги.

Савіна та Супряга були разом із 14 років, але в один момент вирішили розлучитися.

"Любовний трикутник зробили люди. Роздули все це динамівські хлопці. Між Владом і Валерою жодного конфлікту немає, між мною і Владом жодного конфлікту теж немає. Чи причетний Валера до нашого розставання? Ні. Ініціатива була моя, ініціатива була з причини, яку знаю я і Влад.

Ми з 14 років були разом, Влад у нас жив з матір'ю. Вона відвозила в школу мене, а потім в інший кінець міста Влада. На базі він майже не жив. Годували, поїли... І коли ходили чутки, що ми розлучилися через зраду Влада, тому що перешкодою став Валера, тому що Влад не захотів на мене переписувати дніпровську квартиру... А у Влада в Дніпрі і квартири немає, це квартира моєї матері. Що це за маячня? Конфлікту ніякого немає. Перш ніж входити в стосунки з Валерою, Влад дізнався про це першим. Валера набрав Влада і сказав - так і так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохана донька Суркіса розповіла, як заважала продати Ярмоленка

Звичайно ж, я не можу говорити, що вони спілкуються так, як раніше. Це неможливо. Але вони - не вороги, вони не поливають один одного брудом. Влад жодного поганого слова не сказав. Всі навколо сказали, крім нього.

Влад - порядний хлопець, сімейний. Я ніколи його не ловила по стрип-клубах, як інші дівчата на моїх же очах. У 14 років ми почали зустрічатися, з мого боку це вже перейшло наче в родинні стосунки. Він мені був як близька людина, в ньому я бачила сімейність, порядність, щирість, адекватність. І, звичайно ж, його ставлення до мене було прекрасне.

Для мене це залишиться така красива юнацька історія хороших відносин", - сказала Савіна в ефірі "ОТДУШИВДУШУ"

Владислав Супряга починав займатися футболом у складі "Дніпра", потім виступав за "Дніпро-1". З літа 2018 року належить київському "Динамо". У поточному сезоні розпочинав в статусі основного форварда, але потім втратив довіру Мірчі Луческу.

Валерій Бонадар пройшов всю систему молодіжних команд "Шахтаря". З 2019 року виступає за першу команду "гірників", але не має стабільного місця в складі. В матчі проти "Ворскли" отримав травму коліна та не зіграє протягом п'яти місяців.

2019 року Бондар та Супряга виграли молодіжний Кубок світу в складі збірної України. Захисник "Шахтаря" був капітаном команди, а нападник "Динамо" двічі забив у фіналі.

Зараз ви читаєте новину «Наречена захисника "Шахтаря" розповіла, чому пішла від форварда "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути