вівторок, 05 грудня 2017 14:39

"Наполі" отримав від колишнього лідера: як зіграли суперники українських команд

"Наполі" отримав від колишнього лідера: як зіграли суперники українських команд
Фото: google.com.ua

Нинішній футбольний тиждень стане останнім єврокубковим у цьому році. Від України свої матчі зіграють "Шахтар" в Лізі чемпіонів, а також "Динамо" й "Зоря" в Лізі Європи. А суперники команд тим часом зіграли свої чергові поєдинки в національних чемпіонатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше двох не забивали: як зіграли суперники українських команд у національних чемпіонатах

"Шахтар"

"Манчестер Сіті" в 15-му турі англійської першості вдома обіграв "Вест Гем". У складі господарів забивали по черзі Отаменді та Сілва. Після 15 турів команда Хосепа Гвардіоли одноосібно лідирує в таблиці, маючи 43 очки. На 8 пунктів відстає "МЮ", який іде другим. Манчестерське дербі команд відбудеться найближчої неділі о 18:30. Наш сайт планує текстовий онлайн зустрічі.

"Наполі" дома мінімально поступився "Ювентусу". Єдиний м'яч на 13-й хвилині у ворота колишнього клубу забив Ігуаїн. Поразка змістила неаполітанців на друге місце, команда Мауріціо Саррі має 38 очок.

"Феєноорд" у чемпіонаті Нідерландів удома переміг "Вітесс", 1:0, м'яч на рахунку Йоргенсена. Після 14 турі ротердамці йдуть на 5-му місці, маючи 25 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обіграти "Шахтар" - це найкращий спосіб підготуватися до дербі з "МЮ" - Гвардіола

"Динамо"

Суперник киян у боротьбі за перше місце в групі В сербський "Партизан" в 20-му турі чемпіонату країни не втримав удома перемогу над клубом "Войводина", 1:1. У складі господарів забив Тошич. "Партизан" в турнірній таблиці посідає зараз 2-е місце, маючи 47 очок.

"Зоря"

Іспанський "Атлетік", з яким у четвер доведеться зустрітися підопічним Юрія Вернидуба, у 14-му турі примери вдома зіграв унічию з "Реалом", 0:0. "Атлетік" перебуває на 16-му місці, маючи 14 пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" в Лізі Європи програла вдруге поспіль

Донецький "Шахтар" 6 грудня о 21:45 в Харкові зіграє проти "Манчестер Сіті". Текстовий онлайн — Gazeta.ua, телетрансляція — канал "Україна". Для потрапляння у плей-оф "гірникам" необхідно не програти, в той же час англійці питання виходу з групи вирішили заздалегідь. "Шахтар" може вийти з групи навіть у випадку поразки, але для цього необхідно, щоб аутсайдер "Феєноорд" відібрав удома очки в "Наполі".

"Динамо" досить зіграти внічию з "Партизаном" для того, щоб фінішувати у своїй групі з першого місця. Матч на "Олімпійському" розпочнеться о 20:00.

А "Зорі" для участі в єврокубковій весні необхідно вигравати в "Атлетіка". Початок матчу на "Арені Львів" о 22.05, текстовий онлайн проведе наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «"Наполі" отримав від колишнього лідера: як зіграли суперники українських команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути