неділя, 21 червня 2009 12:02

Нападник "Динамо" поїхав на перегляд в "Левскі"

Нападник "Динамо" поїхав на перегляд в "Левскі"

Болгарський нападаючий Атанас Чипілов, котрий забив в останніх п"яти матчах за "Динамо-2" в першій лізі 5 м"ячів, з четверга перебуває на перегляді в софійському "Левскі", вихованцем якого він і є.

"Мій перегляд продовжуватиметься тиждень, і якщо я покажу все, на що здатний, то, сподіваюся, зможу залишитися, - сказав 22-річний форвард в інтерв"ю болгарському виданню "Топспорт". - Атмосфера в "Левскі" мені добре відома. З Владо Гаджевим ми грали в юнацькій команді, з Жоро Хрістовим разом виступали за "Ботєв". Та й взагалі знайомий з багатьма виконавцями".

"Зараз в "Левскі" дають шанс молодим футболістам, раніше такого не було. Думаю, я перебуваю в хорошій формі і вважаю себе достатньо швидким гравцем. У київському "Динамо" я був найшвидшим".

"Зараз необхідно остаточно визначитися, чи залишуся я в "Левскі". Це дуже сильний клуб, і я хотів би в ньому виступати. І те, що останнім часом я грав в другій команді "Динамо", а "Левскі" буде грати в Лізі чемпіонів, мене не бентежить. Я впевнений у собі".

Чипілов перейшов в "Динамо" в 2005 році з пловдівського "Ботєва".

Turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нападник "Динамо" поїхав на перегляд в "Левскі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути