неділя, 01 квітня 2012 17:25

"Нам трішки не пощастило" – головний тренер "Олександрії"

"Нам трішки не пощастило" – головний тренер "Олександрії"
Тренер "Олександрії" не рахує чужі очки, але свої взяти йому поки що не часто вдається. Фото: sport.segodnya.ua

Невезіння завадило "Олександрії" вдало зіграти вдома проти столичного "Арсеналу". Так вважає головний тренер "олександрійців" Леонід Буряк, про що він сказав в ефірі телеканалу "Футбол".

Знову команда забиває, але результату немає. У чому сьогодні причина?

"Будемо розбиратися. Я думаю, ми непогану гру провели. Можливо, в дечому пощастило трохи більше "Арсеналу". Адже два удари по воротах – і два м'ячі. У нас була достатня кількість моментів. Загалом, гра така в'язуча, ми ні в чому не поступилися. Вважаю, що нам трішки не пощастило".

Що сталося на початку другого тайму, коли за три хвилини забили три голи? Це якась втрата концентрації чи що? Як ви можете прокоментувати цей момент?

"Це мабуть кваліфікація гравців. Тому що зрівняли рахунок, треба відійти, оборонятися. А тут рівно через хвилину другий м'яч. Ми будемо розбиратися. Звісно, ситуація дуже погана для нас, але будемо старатися, щоб якось більш-менш вийти з неї з честю".

Наскільки на вашу команду тиснули результати цього туру? Зокрема те, що ви можете обійти "Карпати" і те, що зараз іде боротьба за останнє місце? Чи не були зайвими думки про це?

"Ситуація й справді не дуже. Коли в такій зоні знаходишся, то не зовсім комфортно почуваєшся. Ми не рахуємо чиїсь позиції. Хотіли взяти свої можливі очки, але не все так виходить, як думаєш".

А свої очки ви рахуєте? Скільки ви вважаєте потрібно набрати до кінця чемпіонату, аби безпечно зберегти місце в прем'єр-лізі?

"У нас ще достатня кількість ігор дома, але, звичайно, якщо їх програвати… У нас і "Чорноморець", і "Дніпро", і дві гри на виїзді. Йдеться про достатньо серйозних суперників. Це, зокрема, останній тур в Донецьку. Але життя триває, будемо думати, й рухатися вперед".

Нагадаємо, у матчі 25-го туру української прем'єр-ліги ФК "Олександрія" вдома поступилася київському "Арсеналу" з рахунком 1:2.

Зараз ви читаєте новину «"Нам трішки не пощастило" – головний тренер "Олександрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути