неділя, 15 січня 2012 18:19

"Нам з Україною буде однаково важко, але в житті є місце мріям" - наставник збірної Швеції

"Нам з Україною буде однаково важко, але в житті є місце мріям" - наставник збірної Швеції

Збірні Англії та Франції є беззаперечними фаворитами групи D Євро-2012. Водночас, їх суперники – шведи та українці – команди приблизно одного рівня. Таку думку в інтерв'ю шведському виданню "Expressen" головний тренер "Трекрунур" Ерік Хамрен.

За його словами, незважаючи на це, у футболі є місце для неочікуваних сюрпризів, тож обидві "синьо-жовті" команди цілком можуть вийти до наступного раунду змагань.

"Перш за все, в нашій групі є дві великі футбольні нації – Англія і Франція. Нам з Україною буде однаково важко. Англія і Франція є безумовними фаворитами. Якщо дивитися реально, вони мають виходити з групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руні зіграє з Україною на Євро-2012

Але я не з тих людей, хто дивиться на речі лише реально. В іншому випадку, я би не був тренером. В житті є місце мріям", – запевнив наставник шведів.

Нагадаємо, саме проти збірної України національна команда Швеції проведе свій стартовий матч на Євро-2012. Гра відбудеться 11 червня на НСК "Олімпійський" в Києві, де команда Хамрена проведе всі поєдинки групового етапу чемпіонату.

Як вже повідомлялося, збірна України зіграє напередодні Євро-2012 товариський матч зі збірною Австрії. Домовленість про проведення цього поєдинку підтвердив генеральний секретар австрійської федерації футболу Альфред Людвіг. Зустріч пройде 1-го червня в Інсбруку, інформує Cissoccer.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший суперник збірної України на Євро-2012 зіграє з Катаром

Як відомо напередодні Євро, збірна Україна проводитиме тренувальний збір в австрійському Тіролі.

Додамо, що окрім спарингу з австрійцями, до початку Євро-2012 збірна України проведе ще один товариський матч - 29-го лютого команда Олега Блохіна зіграє на виїзді зі збірною Ізраїлю.

У рамках же збору в Тіролі "жовто-синя" дружина буде активно проводити контрольні зустрічі з місцевими клубами з нижчих ліг.

Зараз ви читаєте новину «"Нам з Україною буде однаково важко, але в житті є місце мріям" - наставник збірної Швеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути