Ексклюзиви
субота, 14 січня 2012 14:06

"Франція та Україна опиняться за межею плей-офф Євро-2012" - Мортенссон

"Франція та Україна опиняться за межею плей-офф Євро-2012" - Мортенссон

Футболісти збірних Швеції та Англії обійдуть французів та українців у боротьбі за вихід у плей-офф Євро-2012 від групи D, заявив агентству "Р-Спорт" чемпіон світу з хокею 2006 року у складі шведської збірної Тоні Мортенссон.

Шведи на Євро-2012 зіграють в одній групі з англійцями, французами та українцями.

"Збірна Швеції потрапила в дуже важкопрохідну групу на Євро-2012. Ключовою для нашої збірної стане перша гра з українцями. Як її проведемо, таким і буде для нас весь турнір. Поразка від України означатиме практично крах усіх надій, а якщо переможемо, все буде в наших руках. Я вважаю, що найбільш вірогідний результат боротьби в групі D: Англія - перша, Швеція - друга, Франція та Україна - за межею плей-офф", - сказав Мортенссон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можна грати" - Блохін про групу на Євро-2012

Хокеїст зазначив, що основні надії шведської збірної на чемпіонаті Європи пов'язані з форвардом італійського "Мілана" Златаном Ібрагімовичем.

"Головні надії Швеції на Євро-2012 пов'язані зі Златаном Ібрагімовичем. Я вважаю, що він - найсильніший гравець в історії шведського футболу, один з кращих в світі зараз. Пильно стежу за його виступами в Італії, на вихідних збираюся подивитися міланське дербі, в якому вболіватиму за Златана!

Нещодавно він грав за "Інтер", а зараз вже один з кращих в "Мілані". Це як перейти з "Ак Барса" в "Салават" або навпаки, якщо говорити мовою хокею. Думаю, цього року "Мілан" і Златан знову виграють скудетто", - вважає Мортенссон.

Швеція зіграє з Україною у першому турі групового турніру чемпіонату Європи 11 червня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Франція та Україна опиняться за межею плей-офф Євро-2012" - Мортенссон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути