середа, 08 лютого 2017 11:11

Налаштовані проти Зозулі уболівальники воювали за ДНР - фанати "Металіста"

Налаштовані проти Зозулі уболівальники воювали за ДНР - фанати "Металіста"

Ультрас "Металіста" заявили, що фанати "Райо Вальєкано" воювали на боці ДНР/ЛНР на Донбасі. В іспанців конфлікт із форвардом "Бетіса" Романом Зозулею.

"Ми не можемо мовчки дивитися на те, як стимульовані росіянами анархо-комуністи з іспанських навколофутбольних рядів відпрацьовують нафторублі.

До Роми ми ставимося з великою повагою за його громадянську позицію. Незважаючи на те, що донедавна він був лідером нашого головного футбольного опонента ФК "Дніпро", ми раді знайомству з ним у постреволюційний період і бачимо в ньому однодумця й побратима.

Нас дуже злить (не засмучує, а саме, б***ь, злить до сказу) ситуація з соплежуйством наших чиновників як в міністерствах, так і в ФФУ.

Ми вимагаємо від Міністерства закордонних справ, від Міністерства інформаційної політики та Федерації футболу України гідної і непримиренної реакції на подібні випади.

Крім того, у нас є достовірна інформація про те, що близько десятка представників ультрас Вальєкано воювали за терористів на Донбасі. Вони благополучно повернулися в Іспанію, затримані поліцією та оштрафовані на якісь смішні суми за недоведеністю.

Якщо ви не в змозі захистити спортсмена, гравця національної збірної, патріота і волонтера з великої літери, то ви як мінімум профнепридатні і повинні піти, а як максимум посібники окупаційної інформатаки на українців та Україну", - йдеться в заяві ультрас "Металіста".

Зозуля ще не ухвалив остаточне рішення про своє майбутнє. Раніше йому пропонували вибір: піти в оренду в "Райо Вальєкано" або залишитися в "Бетісі".

Форвард чекає дзвінок, який може прискорити процес ухвалення рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанський клуб відмовляється платити Зозулі

Зараз ви читаєте новину «Налаштовані проти Зозулі уболівальники воювали за ДНР - фанати "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути