середа, 18 листопада 2020 09:23

Найсильніший у світі українець прокоментував свою дружбу з російським атлетом

Найсильніший у світі українець прокоментував свою дружбу з російським атлетом
Українець Олексій Новіков переміг у змаганнях World Strongest Man 2020 і став найсильнішою людиною планети. Другу й третю сходинку посіли спортсмени з Великої Британії та Канади. Фото: facebook.com/theworldsstrongestman

Український спортсмен Олексій Новіков, який виборов титул найсильнішої людини світу, прокоментував дружбу з російським атлетом Михайлом Шівляковим. Той їздив на змагання до окупованого Криму, виступав у Севастополі. Цю територію в дописах у соцмережах позначив як російську.

Новіков сказав, що головне – аби людина була хороша, передає 5 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекорд фріранера Тітаренка: сальто на 5 метрів між 2 вантажівками в русі

"Я себе вважаю патріотом. Я не їжджу в Росію, на окуповані території. Так, я можу товаришувати з різними спортсменами, чи то Америка, чи то Росія. Якщо це гарна людина, яка мені допомагає і якій я, то чому я маю дивитися на прапор. Там українців не було, які допомогли, а росіянин був. Чому я маю його відштовхувати, тому що в нього такий прапор?" – заявив спортсмен.

Напередодні Олексій Новіков переміг у змаганнях World Strongest Man 2020 і став найсильнішою людиною планети. Другу й третю сходинку посіли спортсмени з Великої Британії та Канади. 24-річний український стронгмен виявився наймолодшим атлетом у світі, який виборов цей титул. Новіков подужав вагу 537,5 кг. Змагання відбувалися у США, у штаті Флорида. Україна втретє виборює титул найсильнішої людини світу. Раніше ним володів Василь Вірастюк – 2004 та 2007 років.

Зараз ви читаєте новину «Найсильніший у світі українець прокоментував свою дружбу з російським атлетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути