понеділок, 09 червня 2008 15:28

Найсексуальніші футболісти ЄВРО-2008 (ФОТО)
13

Каннаваро перший зліва

7 червня у Базелі матчем-відкриттям між збірними Швейцарії та Чехії стартував чемпіонат Європи з футболу. Справжнє свято для чоловіків може доставити немало задоволення і жінкам.

Не секрет, що більшість дівчат, дивлячись футбольні матчі, спостерігають не безпосередньо за грою, а саме за гравцями. Розвити цю тему вирішили журналісти WMJ.RU, назвавши найсексуальніших футболістів Євро-2008. Якимось чином до їх числа потрапили і бразилець Роналдо та англієць Девід Бекхем, національна збірна якого не пробилася на чемпіонат, та Зідан, який завершив кар"єру. Тим не менш....

Навряд чи хто сумнівався, що до цього списку потраплять Девід Бекхем та Кріштіану Роналду. Крім них такої честі удостоїлися Зінедін Зідан, Фабіо Каннаваро та Фредрік Юнберг. Знайшлися і прихильниці не худенького, проте завжди усміхненого Роанлдо. Кожному з них у WMJ.RU присвятили кілька рядків.

Кріштіану Роналду, збірна Португалії

Його посмішка викликає нестримну радість і бажання посміхнутися у відповідь. Він сексуальний, красивий, молодий. Ну і як він грає! Тільки в останньому сезоні Роналду забив 31 гол у 34 матчах!

Фабіо Каннаваро, збірна Італії

Ти, звичайно ж, бачила рекламу D&G за участю цього спортсмена. Захисник мадридського "Реала" у свої 35 років підкорив не одне жіноче серце. Сама Моніка Беллуччі не приховує своєї симпатії до цього красеня.

Фредрік Юнгберг, збірна Швеції

Фредрік увесь час перебуває в центрі уваги преси, яка деколи звинувачує футболіста в нетрадиційній сексуальній орієнтації. У вільний час він любить поспівати з друзями в караоке-барі і поганяти на спортивних автомобілях. Кращим фільмом вважає "Шосте відчуття" з Брюсом Віллісом. Довгий час був обличчям Calvin Klein. Дуже секси, а від його реклами - ну просто око не відвести!

Зінедін Зідан

Завершивши свою кар"єру на минулому Кубку світу, Зізу до цих пір залишається найкращим гравцем для численних фанатів. Прощання Зідана з футболом було затьмарене інцидентом з італійським захисником. Тоді найкращий пенальтист французької команди отримав червону картку за те, що вдарив головою в груди Марко Матерацці, який образив його під час гри. Зідана дискваліфікували, але володар "Золотого М"яча" та звання найкращого гравця за версією ФІФА, як і раніше, заслуговує поваги і любові.

Девід Бeкхем

Девіда знає кожен. Екс-капітан збірної Англії, улюбленець таблоїдів, успішна модель, чоловік колишньої "перченої дівчини" Вікторії і батько трьох дітей ось уже який рік залишається найкрасивішим чоловіком футбольного співтовариства. Бeкхем знімається у рекламі, займається добродійністю, а рік тому у Великобританії почало активно обговорюватися питання про можливість присвоєння 33-річному англійському футболісту рицарського звання.

Роналдо

Нападаючий збірної Бразилії, скромний і усміхненний хлопець прославився неймовірною швидкістю і майстерністю. Роналдо відомий своїми прізвиськами: "Зубастик" - за великі зуби і "Феномен" - за волю і напористість. Цей футболіст - відомий ловелас, у списку його любовних перемог значиться близько 300 розбитих жіночих сердець. Серед його колишніх коханих є і Анна Курнікова.

Це далеко не повний список футболістів, який відзначили у WMJ.RU. До нього також увійшли декілька російських футболістів. Дещо несподіваним є фігурування у ньому Франка Рібері та Бастіана Швайнштайгера.

Woman Journal

Зараз ви читаєте новину «Найсексуальніші футболісти ЄВРО-2008 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути