вівторок, 10 червня 2008 15:28

Хіт-парад найяскравіших уболівальників Євро (ФОТО)
26

Чемпіонати Європи та світу з футболу завжди були грандіозними подіями для самих футболістів, їхніх уболівальників і звичайних туристів, які завітали до країни-господаря турніру.

На що тільки не йдуть фани, щоб виділитися серед інших і не лише гучно, але й яскраво підтримати свої команди на стадіоні та поза ним.

Одна з найяскравіших форм у футболістів збірної Голландії. "Помаранчевих" складно з кимсь сплутати на полі. Те ж саме можна сказати і про їхніх уболівальників. Тут і дівчата-ангели, і переодягнені чоловіки. Голландці могли б стати справжніми хед-лайнерами виступів та парадів футбольних уболівальників.

Італійські фани мало чим поступаються своїм опонентам, чого не можна сказати про футболістів. Чемпіони світу у першому ж матчі групи С з розгромним рахунком програли голландцям 0:3.

Як не намагалася французька жінка налякати румунів своїм виглядом та індіанськими криками, вони все ж не програли. А от румунський півень таки приніс успіх своїй команді. Віктор Піцурке після гри був задоволений нічиєю зі срібними призерами останнього Кубку світу, хоча й зазначив, що його футболісти мали усі шанси на перемогу.

Миролюбні й усміхнені чехи відсвяткували перемогу своєї збірної над швейцарцями поцілунками на трибунах.

Натомість господарі Євро у тому матчі використали і народні музичні інструменти, і традиційні дзвоники, але на результаті це не відобразилося. Їх улюбленці програли, а капітан команди Александер Фрай травмувався і вибув до кінця чемпіонату.

У той час як португальські уболівальники з широко відкритими очима та ротами спостерігали, як їхня команда обіграє турків, уболівальниці успішно привертали до себе увагу фото- та кінокамер завдяки відвертим вбранням.

У відвертості вбрання їм дещо програли туркені. Те ж можна сказати і про футболістів: вони поступилися португальцям 0:2.

Поляки як не намагалися перемогти Німеччину, їм це не вдалося. Натомість вони отримали два голи від Лукаса Подольскі, який якраз і народився в їхній країні.

Німецьким уболівальникам рівних мало. За своєю епатажністю вони часто перевершують навіть голландців.


За австрійців хто тільки не вболівав, а свято було у хорватських дівчат. Їхня команда перемогла 1:0.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Хіт-парад найяскравіших уболівальників Євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути