Ексклюзиви
середа, 21 лютого 2018 14:35

"Найоптимістичнішим для "Шахтаря" буде рахунок 2:1"

"Найоптимістичнішим для "Шахтаря" буде рахунок 2:1"

"Шахтар" сьогодні стартує в плей-оф Ліги чемпіонів. У 1/8 фіналу донеччани в Харкові прийматимуть італійську "Рому". Початок о 21:45, текстовий онлайн проведе наш сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ананаси і 100 кг льоду: що попросила "Рома" в Харкові

"Рома" виграла групу, де її суперниками були англійський "Челсі", іспанський "Атлетіко" і азербайджанський "Карабах". У чемпіонаті Італії команда Еусебіо Ді Франческо займає поточне третє місце. В останніх трьох матчах римляни по черзі обіграли "Верону", (1:0), "Беневенто" (5:2) й "Удінезе" (2:0).

"Рома" дуже додала останнім часом, це добре видно з останніх трьох матчів у серії "А", які команда виграла, - аналізує поточний стан суперника донеччан Сергій Шевченко, оглядач чемпіонату Італії в журналі "Футбол". - Причому, якщо "Верону" обіграла з великими труднощами, то проти "Беневенто" й "Удінезе" на полі була зовсім інша "Рома".

Головна відмінність у команді - зміна розстановки. По суті, весь сезон "Рома" грала за схемою 4-3-3. А після того, як тренер римлян Ді Франческо перебудував центр поля, команда перейшла на гру в 4-2-3-1. Швидше за все, саме таку схему ми побачимо сьогодні в Харкові".

"У "Роми" є перевага в тому, що команда в тонусі, регулярно грає в офіційних матчах, тоді як "Шахтар" тільки починає сезон. Протиставити римлянам донеччани можуть позамежну мотивацію і гру в центрі поля. Гра півзахисту - основний козир команди Пауло Фонсекі. Плюс ще незвична для більшості гравців "Роми" погода. За прогнозами на гру, найоптимістичнішим для "Шахтаря" вважаю рахунок 2:1 на його користь. Але однаково все буде вирішуватися і в Харкові, і в Римі", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Може позбавити простору" - експерт про суперника "Шахтаря" в Лізі чемпіонів

Матч-відповідь команди проведуть в Римі 13 березня. Початок також о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Найоптимістичнішим для "Шахтаря" буде рахунок 2:1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути