неділя, 28 липня 2013 14:07

Найкраща футболістка України перейшла у "Фортуну"

Найкраща футболістка України перейшла у "Фортуну"
Ірина Зварич є капітан збірної України ФОТО: rsport.ru

Краща футболістка України 2012 року, воротар Ірина Зварич заявила "Р-Спорт", що підписала контракт з данською "Фортуною", бо хотіла зіграти в Лізі чемпіонів у сезоні-2013/2014.

У минулому сезоні Зварич виступала за французький клуб "Жювізі", з яким завоювала бронзові медалі чемпіонату Франції і дійшла до півфіналу Ліги чемпіонів. Раніше Зварич захищала кольори української "Легенди", азербайджанського клубу "Гемрюкчю", російських клубів "Енергія" і "Росіянка".

"Одним з головних чинників прийняти пропозицію "Фортуни", звичайно, стала можливість зіграти у Лізі чемпіонів, - сказала Зварич. - "Жювізі", на жаль, у наступному сезоні не візьме участі у цьому турнірі".

За словами Зварич, поки у новому клубі їй "все подобається". "Просто чудове враження залишив тренер воротарів", - зазначила капітан збірної України.

"Я підписала контракт з "Фортуною" до кінця року, тому що у грудні закінчується термін дії моєї візи. Що буде далі, подивимося. Якщо все буде влаштовувати, то продовжу угоду", - додала Зварич.

"Фортуна" - семиразовий чемпіон Данії, п'ятиразовий володар Кубка Данії. У сезоні-2012/2013 клуб став срібним призером національного чемпіонату і дійшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де за підсумками двох матчів поступився шведському "Гетеборгу".

Зараз ви читаєте новину «Найкраща футболістка України перейшла у "Фортуну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути