субота, 28 листопада 2015 13:37

Найімовірніша перемога Кличка – за очками, програш - нокаутом, 23.00 - великий бокс

Найімовірніша перемога Кличка – за очками, програш - нокаутом, 23.00 - великий бокс
Ф'юрі буде 13-м суперником Кличка на профі-ринзі, який до бою мав нуль у графі поразок

Сьогодні – бій Володимира Кличка. Якщо зовсім точно – завтра. Близько опівночі за київським часом українець проведе черговий захист своїх чемпіонських титулів. Його суперником на "ESPRIT Arena" в німецькому Дюссельдорфі буде досі не битий британець Тайсон Ф'юрі.

Кар'єра 39-річного українського чемпіона наближається до завершення. Претендент тільки на підході до найкращого для надважковаговиків віку. Він молодий, амбітний і голодний до перемог. Різниця у віці складає 12 років. Коли Тайсону було 12, Володимир виборов свій перший чемпіонський пояс. А коли Кличко став олімпійським чемпіоном-1996, Ф'юрі виповнилось тільки 8. Актуальне на сьогодні питання: як вплине (і чи вплине) солідний вік українця на його дії в ринзі.

Тайсон суттєво "підсушився". Востаннє з такою вагою – 112 кг – він виходив у ринг в 2012 році. З початку тренувального табору скинув аж 34 кг. Це свідчить про те, що відповідально підійшов до своєї підготовки. "Мій тренер Пітер Ф'юрі влаштував мені фізичні та ментальні тортури під час тренувань протягом останніх шести місяців", - зауважив британець.

Тайсон Ф'юрі переважив Володимира Кличка

"На папері" Ф'юрі суттєво переважає Кличка в габаритах (8 см у зрості, 10 см у розмаху рук). Але на прес-конференціях і на зважуванні різниця між ними була практично не помітною. Навряд чи українець відчуватиме особливий дискомфорт через габарити суперника.

Ф'юрі буде 13-м суперником Кличка на профі-ринзі, який до бою мав нуль у графі поразок. З попередніми Володимир успішно впорався – сімох переміг нокаутом, п'ятьох - за рішенням суддів.

Російські телеканали традиційно не транслюватимуть бій Кличка. Цікаво, чи покажуть його у повторі, якщо трапиться сенсація. Майже не сумніваємось – тоді покажуть.

Якщо до 9-го раунду Кличко матиме перевагу за очками, а суперник буде в нормальному функціональному стані, навряд чи піде на ризик щоб добити його. Тому, якщо Володимир переможе, прогнозуємо, що це станеться за очками (60%). Програти ж він може тільки нокаутом.

Одне з головних питань: як Ф'юрі впорається з джебом Кличка і як Володимир зуміє дати собі раду з нестандартною технікою Ф'юрі, який до того ж боксує у різних стійках.
Ще одне питання – поведінка боксерів у клінчі. Якщо Тайсон не дасть Кличку себе комфортно почувати у клінчі, як рік тому болгарин Кубрат Пулєв, бій буде гострішим і закінчиться достроково.

"Альтернатива - бій на голих кулаках. Амінь" - Кличко та Ф'юрі провели фінальну прес-конференцію

І останнє питання: наскільки міцне підборіддя у Ф'юрі. Дуже хочеться щоб Кличко його перевірив.

Збірна України з футболу, "Динамо" - ми чекаємо чергової позитивної новини від нашого чемпіона з боксу.

О 16.00 запалюємо свічу пам'яті з думкою про загиблих та Україну, а о 23.00 зустрічаємося тут у нашій текстовій трансляції.

Зараз ви читаєте новину «Найімовірніша перемога Кличка – за очками, програш - нокаутом, 23.00 - великий бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути