середа, 25 листопада 2015 13:01

"Альтернатива - бій на голих кулаках. Амінь" - Кличко та Ф'юрі провели фінальну прес-конференцію
5

Фото: boxingscene.com

Володимир Кличко і Тайсон Ф'юрі провели заключну прес-конференцію перед боєм за титул чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO, IBF.

Українець як завжди показав упевненість в собі.

"Я думаю, що Тайсон Ф'юрі ще не бився зі справжнім суперважкоатлетом, і я більш ніж упевнений, що одного мого удару в корпус або в голову буде достатньо, щоб він зрозумів, як виглядає реальність. Я вдячний Тайсону Ф'юрі за шоу, які він влаштовує . Я вдячний всім колоритним британцям - Девіду Хею, Дереку Чісорі і тепер Тайсону Ф'юрі, який продовжує їхню справу", - говорить Володимир.

У свою чергу, Тайсон готовий битися в не зовсім звичній манері.

"Кличко і так виторгував собі всі переваги, а мені потрібні рукавички, в яких я не зламаю собі руки. Після того, як відправлю його в нокаут, я продовжу свою кар'єру, тому руки мені будуть потрібні для того, щоб бити інших бійців. Мені просто потрібні нормальні рукавички. Або він погоджується дати мені рукавички, які я хочу, або бою не буде. Єдина альтернатива - бій на голих кулаках. Тому я зменшу оберти і просто дочекаюся вечора бою. Я довго не вірив, що цей бій відбудеться. Я йду за тобою, Влад. Старий хлопець, молодий хлопець, старий чемпіон, новий чемпіон. Все. Амінь", - сказав у свою чергу британець.

Нагадаємо, бій Кличко - Ф'юрі відбудеться 28 листопада в Дюссельдорфі.

Зараз ви читаєте новину «"Альтернатива - бій на голих кулаках. Амінь" - Кличко та Ф'юрі провели фінальну прес-конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути