пʼятниця, 14 серпня 2009 08:57

Найдорожче придбання "Динамо" Гільєрме хоче залишити клуб

Найдорожче придбання "Динамо" Гільєрме хоче залишити клуб

Не дивлячись на те, що він забиває ледь не у кожному матчі, колишній футболіст "Крузейро" Гільєрме визнає, що залишить ряди діючих чемпіонів України. 4 голи в п"яти матчах виявилися недостатніми, щоб переконати тренера надати Гільєрме місце в основі, пише газета "Жорнал до Бразіл".

"Коли я прийшов, мене почали використовувати як півзахисника. Але навіть при цьому я зумів забити багато голів. Та все ж це не моя "рідна" позиція. Я форвард і люблю грати поблизу воріт", - пояснив Гільєрме в інтерв"ю.

Гравець підтвердив, що не має наміру "обурюватися". "Я переживаю хороший момент і відчуваю, що моя година настала. Зі мною все гаразд, я забиваю голи, а для мене це найважливіше. Я добре адаптувався в Києві, клуб володіє прекрасною інфраструктурою, до мене добре відносяться уболівальники. Єдина проблема - я не хочу виконувати "не свої" функції.

Агенти Гільєрме, брати Суарес, підкреслили, що ряд клубів Іспанії, Італії і Англії проявляють зацікавленість в їх підопічному.

- Про ціни поки мова не йшла. Але я розмовляв з Фабіо Бріто, представником "Динамо" в Бразилії, і він підтвердив, що українці не стануть перешкоджати можливому трансферу Гільєрме, оскільки це було б добре і для самого клубу. Я вважаю, що спортсмен повинен перш за все відчувати себе комфортно, інакше він не зможе продемонструвати весь свій потенціал, - заявив Сержіо Суарес.

На закінчення бразильська газета нагадала, що Гільєрме - найкращий бомбардир в історії "Крузейро" в першості Бразилії і що він є найдорожчим придбанням в історії "Динамо".

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче придбання "Динамо" Гільєрме хоче залишити клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути