вівторок, 18 грудня 2007 16:33

Найбезглуздіші вчинки кращих пілотів "Формули-1" (ФОТО)
6

Новий сезон в "Формулі-1" стартує тільки навесні наступного року, але цікавих новин від діючих пілотів, а також тих, хто закінчив кар"єру, достатньо.

Дорожня поліція Німеччини розслідує інцидент, коли семиразовий чемпіон світу з "Формулі-1" Міхаель Шумахер, сів за кермо замість таксиста, щоб встигнути в аеропорт.

Інцидент відбувся 8 грудня в передмісті баварського міста Кобург, куди гонщик приїжджав разом з сім"єю для того, щоб забрати з села Кронах цуценя рідкісної породи в свій новий будинок в Швейцарії.


По дорозі назад, коли легендарний гонщик викликав таксі в аеропорт в Кобург і зрозумів, що спізнюється, він попросив водія Йілмаза Тунсера поступитися йому своїм місцем.

- Шумахер показав неймовірну майстерність і на повній швидкості проходив всі повороти, - розповів Тунсер.

Поліція має намір піддати 42-річного таксиста перехресному допиту, щоб з"ясувати всі обставини інциденту.

Прес-секретар транспортного департаменту Кобурга Холланд Кай заявив, що відбулося порушення, за яке повинне бути винесене покарання.

Менеджер Шумахера-старшего Віллі Вебер заявив, що позиція поліції виглядає "смішною".

- Це нонсенс, карати людину за те, що вона допомогла Міхаелю, - сказав Вебер.

Тим часом, французька поліція позбавила на один місяць прав водія відомого британського гонщика "Формули-1" Люіса Хемілтона.


Повідомляється, що 22-річний Хемілтон був спійманий французькими поліцейськими за перевищення швидкості на автостраді в північній Франції. Гонщик був за кермом власного "Мерседеса", який йшов по трасі із швидкістю 120 миль в годину (більше 190 км/ч), що майже удвічі вище дозволеного ліміту. Поліція оштрафувала Хемілтона на 600 євро і конфіскувала його автомобіль.

А ось дворазовий чемпіон світу в класі "Формула-1", іспанець Фернандо Алонсо на якийсь час залишив свій болід і вирішив дізнатися - як працюється шахтарям. Алонсо спустився в шахту міста Мієрес, яке знаходиться на півночі Іспанії.


Судячи по побаченому, автогонщик зрозумів, що добувати вугілля справа така ж непроста, як і водити болід "Формули-1".

Новий сезон Фернандо Алонсо проведе в команді "Рено".

- Я дуже щасливий, що знову виступатиму у французькій команді. Всі пам"ятають, що ми разом виграли два титули в 2005 і 2006 роках. Це команда, яка знає, як перемагати, - заявив Алонсо.

Алонсо, підписавши контракт з "Рено", став найбільш високооплачуваним пілотом "Формули-1" із зарплатою близько $ 50 млн. в рік.

"Газета по-українськи"


Зараз ви читаєте новину «Найбезглуздіші вчинки кращих пілотів "Формули-1" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути