середа, 19 серпня 2009 10:15

Надія української художньої гімнастики розповіла про перший успіх

Надія української художньої гімнастики розповіла про перший успіх

14-16 серпня у київському палаці Спорту пройшов етап Кубка світу з художньої гімнастики. До столиці з"їхалися грації з 29 країн світу, що стало рекордом для змагань такого рангу в цьому році. Були навіть художниці з екзотичних Малайзії, ПАР та Єгипту.

Другий номер збірної України Аліна Максименко двічі піднімалася на п"єдестал і двічі зупинялася за крок від призових місць. 18-річна грація здобула "срібло" у вправі зі скакалкою, "бронзу" – у вправі з м"ячем. У виступах з обручем та стрічкою Аліні не вистачило сотих до третіх місць.

- Я вважаю це гарним результатом. У мене не вийшли деякі елементи у вправі зі стрічкою. Я могла показати цей номер краще. На помилках вчаться і ми будемо над ними працювати.

- "Рідні стіни" допомагали?

- Підтримка без сумніву відчувалася. Це дуже допомагало та освіжало. Хочеться, щоб і на далі за нас так вболівали, адже для нас це дуже важливо. У свою чергу, буду робити все можливе, щоб показати високий результат і викликати у глядачів позитивні емоції своїм виступом.

- У вересні відбудеться чемпіонат світу з художньої гімнастики. Будете боротися за медалі?

- На першості світу буде ще більша конкуренція, ніж на цих змаганнях, але у нас ще є час. Ми постараємося виправити наші помилки і в Японії покажемо все на що здатні і ,впевнена, що це буде дуже гарний результат.

- Як вам виступ Анни Різатдінової та Дар"ї Кушнірової (дівчата не кваліфікувались у фінали)?

- Я не бачила їхніх вправ. В цей час готувалася до свого номеру, але тренери сказали, що дівчата виступили нормально. Вважаю, вони показали все на що здатні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Надія української художньої гімнастики розповіла про перший успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути