Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 14:53

Надаль залишив автограф на 158 поверсі найвищого хмарочоса в світі

Іспанський тенісист Рафаель Надаль у вівторок на турнірі в Дубаї у важкій боротьбі здолав німця Філіпа Кольшрайбера. В середу його чекає матч проти росіянина Михайла Лєдовскіх.

А перед початком турніру друга ракетка світу був на будівництві споруди, що повинна стати найвищою в світі. Рафаель піднявся на 158-й поверх, який розташований приблизно на висоті 600 метрів.

"Це просто неймовірно", - захоплювався Надаль, чия місія була не такою вже і простою: іспанець закрутив один з болтів і залишив свій підпис на сталевій конструкції. "Я був трохи наляканий, коли піднімався на ліфті, але дивитися на світ з такої висоти - щось фантастичне! Я заспокоївся, коли дізнався, що цей ліфт буде всередині будівлі, а не зовні як зараз!".

Рафаель торкнувся і тенісної складової Дубая: "Я дуже радий бути тут четвертий раз. Це один з найцікавіших турнірів в календарі. Організація і проведення турніру прекрасні. Я можу тільки сказати величезне спасибі всім, хто зробив це змагання".

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Надаль залишив автограф на 158 поверсі найвищого хмарочоса в світі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути