вівторок, 01 липня 2008 11:09

Надаль: після перемоги Іспанії на Євро стрибав від радості

Знаменитий іспанський тенісист Рафаель Надаль в інтерв"ю офіційному сайту турніру Вімблдону розповів, що шалено радий перемозі своїх співвітчизників на Євро-2008 і тепер мріє виграти в Лондоні, щоб продовжити переможний хід іспанських спортсменів.

- Тепер, коли перша частина цього "дубля" зроблена, здійснити другу буде складно. На нинішньому Вімблдоні я грав добре і дійшов уже до чвертьфіналу. Бути тут у вісімці найсильніших три роки поспіль - уже хороше досягнення. А добитися перемоги буде вкрай непросто. Проте, здійснити це можна, - заявив 22-річний племінник колишнього футболіста збірної Іспанії Мігеля Анхеля Надаля.

- Я дивився фінал вдома разом зі своєю командою і командою іншого іспанця - Фелісіано Лопеса, - продовжив тенісист. - Усього нас було 10 - 12 чоловік. Звичайно, я шалено радів перемозі Іспанії на Євро-2008 - стрибав від радості! На жаль, наступного дня мене чекав матч з Михайлом Южним, тому я не зміг дозволити собі вийти на вулицю і провести безсонну ніч, святкуючи чемпіонство. Навіть шампанського не випив - сподіваюся, воно стане в нагоді мені після закінчення Вімблдону.

www.wimbledon.org

Зараз ви читаєте новину «Надаль: після перемоги Іспанії на Євро стрибав від радості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути