четвер, 26 січня 2012 14:56

Надаль переміг Федерера і вийшов у фінал Australian Open
13

Фото: Reuters
Шарлін Ріва і Майла Роуз, дочки Федерера

Друга ракетка світу іспанець Рафаель Надаль переміг швейцарця Роджера Федерера, який займає третє місце в світовому рейтингу, у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). Матч закінчився з рахунком 6:7 (5:7), 6:2, 7:6 (7:5), 6:4. 25-річний Надаль став першим фіналістом цього турніру, повідомляє офіційний сайт Australian Open.

У вирішальному матчі суперником Надаля стане серб Новак Джокович або британець Енді Мюррей. Півфінал за участю цих тенісистів пройде 27 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джокович став останнім півфіналістом Australian Open

Джокович є чинним чемпіоном Australian Open у чоловічому одиночному розряді. Надаль вигравав цей турнір в 2009 році. Федерер перемагав на Відкритому чемпіонаті Австралії чотири рази - в 2004, 2006, 2007 і 2010 роках.

Раніше на Australian Open визначилися фіналістки в жіночому одиночному розряді. У вирішальному матчі зустрінуться росіянка Марія Шарапова, яка перемогла у півфіналі Петру Квітову з Чехії, і Вікторія Азаренко з Білорусі, яка взяла гору над бельгійкою Кім Клійстерс. Жіночий фінал відбудеться 28 січня, чоловічий - 29 січня.

Зараз ви читаєте новину «Надаль переміг Федерера і вийшов у фінал Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути