середа, 25 січня 2012 13:53

Джокович став останнім півфіналістом Australian Open
7

Фото: Reuters
Дівчина Новака Джоковича

Перша ракетка світу серб Новак Джокович став останнім півфіналістом Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). У матчі 1 / 4 фіналу Джокович переміг іспанця Давіда Феррера з рахунком 6:4, 7:6 (7:4), 6:1. Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

У півфіналі серб зустрінеться з британцем Енді Мюрреєм, який 25 січня переміг японця Кея Нісікорі з рахунком 6:3, 6:3, 6:1. В іншому матчі за вихід у фінал зійдуться іспанець Рафаель Надаль і швейцарець Роджер Федерер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федерер став першим півфіналістом Australian Open

У жіночому одиночному розряді Australian Open теж визначилися всі півфіналістки. Росіянка Марія Шарапова побореться за вихід у фінал з чешкою Петрою Квітовою, а Кім Клійстерс з Бельгії зіграє в Вікторією Азаренко з Білорусі.

У жіночому парному розряді у фінал вийшла російська пара Віра Звонарьова / Світлана Кузнєцова. За перемогу на турнірі з росіянками поборються Сара Еррані і Роберта Вінчі з Італії.

Зараз ви читаєте новину «Джокович став останнім півфіналістом Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути