Ексклюзиви
вівторок, 28 вересня 2010 10:40

Надаль і Федерер малювали картини ракетками

Надаль і Федерер малювали картини ракетками
Рафаель Надаль і Роджер Федерер є не тільки найсильнішими тенісистами світу, але і талановитими художниками, які працюють в експериментальному жанрі, повідомляє офіційний сайт підсумкового турніру року Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР).

Надаль і Федерер, які заздалегідь забезпечили собі участь у підсумковому турнірі року, який пройде в Лондоні з 21 по 28 листопада, отримали можливість проявити себе на новому терені. Вони створили серію автопортретів, б"ючи ракетками по приклеєному на стіні "полотну" тенісними м"ячиками, попередньо зануреними у фарбу різних кольорів.

Результати творчості тенісистів будуть показані публіці ближче до часу проведення турніру, потім їх будуть використовувати у благодійних цілях.

"Мистецтвом я ще ніколи не займався. Я отримав велике задоволення. Сподіваюся, виступ у Лондоні виявиться не менш приємним", - сказав 24-річний Надаль, який у минулому сезоні на підсумковому турнірі програв усі три поєдинки в групі.

"Створювати автопортрет було здорово. Я з нетерпінням чекаю моменту, коли наші роботи будуть вивішені в галереї", - цитує РИА "Новости" 29-річного Федерера, який зіграє на підсумковому турнірі дев"ятий рік поспіль.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Надаль і Федерер малювали картини ракетками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути