понеділок, 09 листопада 2015 11:22

На замітку збірній України: як пропускає Ханданович

На замітку збірній України: як пропускає Ханданович
Ханданович узгодив новий контракт з "Інтером"

Сьогодні національна збірна України розпочне підготовку до матчів плей-оф проти команди Словенії. Перший поєдинок відбудеться цієї суботи у Львові, а матч-відповідь пройде 17 листопада у Маріборі.

Раніше наставник словенців Сречко Катанец назвав список гравців, які готуватимуться до стикових поєдинків. Один із лідерів команди та головна надія Словенії — воротар міланського "Інтера" Самір Ханданович.

У п'яти матчах голкіпер пропустив один гол. Це було 24 жовтня від Джилардіно в матчі з "Палермо". "Сухим" Ханданович вийшов не тільки після ігор з "Торіно" та "Болоньєю". Забити йому не змогли форварди "Ювентуса" та "Роми" - двох найкращих команд Італії. Але не слід думати, що Самір зовсім непробивний. Як приклад, чотири голи пропущені словенцем у матчі з "Фіорентиною" у 6-му турі Серії А.

Додамо, що 31-річний воротар готується до зустрічі з Україною у гарному настрої. Нещодавно Ханданович та "Інтер" узгодили новий контракт. Нинішній договір розрахований до кінця цього сезону.

Gazzetta dello Sport повідомляє, що Ханданович отримуватиме 2,5 млн євро за сезон. У контракті будуть прописані бонуси, у випадку якщо "Інтер" виграє Скудетто.

Зараз ви читаєте новину «На замітку збірній України: як пропускає Ханданович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути