четвер, 23 квітня 2020 20:11

На тенісному турнірі Федереру двічі дарували корову

Легендарному тенісисту Роджеру Федереру двічі дарували корову під час його виступів.

У 2003-му Роджеру був 21 рік. Тому відразу після переможного "Вімблдону", швейцарець поїхав на ґрунтовий турнір в Гштаад, пише sports.ru

За п'ять годин до першого матчу Федерера в Гштаад на центральному корті зібралися 6000 уболівальників, і в його честь влаштували церемонію. "Я думав, що просто вийду на корт, привітає уболівальників, може бути, скажу пару слів. А потім піду. Але раптово з'явилася вона! " - розповідав Роджер через рік.

Вона - це 800-кілограмова дійна корова на ім'я Джульєтта, яку керівництво турніру піднесло Федереру.

Автор: swissinfo.ch
 

Федерер, отримавши подарунок, радів в різних інтерв'ю. "Звичайно, це особливий подарунок. Я швейцарець і знаю, що у нас імідж країни корів ". "Здорово, що у мене тепер є корова. Таке тихе тварина - і дуже велика ". "Я навчуся її доїти. Буду робити для неї все". "Тепер мені потрібно знайти гараж для корови. Хоча я і не знаю, як він виглядає ".

Але в тому році він вперше з 2004-го приїхав в Гштаад, і йому знову подарували корову - цю звали Дезіре. Blick стверджує, що вона ненадовго затрималася в господарстві Маестро та її продали з аукціону худоби.

Автор: twitter.com/rogerfederer
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенда українського тенісу розповів, як обманув Федерера

Роджер Федерер - швейцарський тенісист-професіонал, 20-разовий чемпіон турнірів Великого шолома, олімпійський чемпіон та медаліст, шестиразовий переможець Підсумкового турніру, багаторазова перша ракетка світу, семиразовий найкращий спортсмен Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «На тенісному турнірі Федереру двічі дарували корову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути