пʼятниця, 01 листопада 2019 13:19

Легенда українського тенісу розповів, як обманув Федерера

Легенда українського тенісу розповів, як обманув Федерера
Андрій Медведєв завершив кар'єру у 2001 році. Фото: з відкритих джерел

Колишній тенісист Андрій Медведєв розповів про перемогу над швейцарцем Роджером Федерером на турнірі у Римі 2000-го. Киянин виявився сильнішим із рахунком 3: 6, 6: 3, 7: 5, пише "Чемпіонат"

"Він мав виграти той матч. Пам'ятаю, що обдурив його. Я почав сперечатися з суддею, отримав попередження, але в результаті виграв другий і третій сети. Але це було чисте везіння.

Пам'ятаю, що в роздягальні сказав тренеру Федерера: "Роджер - непередбачуваний хлопець, коли виконує удари". Я запевнив, що якщо він продовжить у тому ж дусі, то протистояти йому буде важко. Те, як Роджер реагує на перемоги та поразки, він заслуговує всіх компліментів.

Того разу я виявився сильнішим, але пішов на хитрість, хоча все було за правилами. Тобі дозволено отримувати попередження і скаржитися. Але я б нікому не радив так робити", - наводить слова Медведєва Tennis World USA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперниця Світоліної знялася з Підсумкового турніру


Андрій Медведєв провів у професійному тенісі 10 років — з 1991 по 2001 роки. За цей час він виграв 11 титулів у одиночному розряді, був четвертою "ракеткою" світу, виходив до фіналу Roland Garros

Зараз ви читаєте новину «Легенда українського тенісу розповів, як обманув Федерера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути