четвер, 28 серпня 2008 14:47

На "Кубку Кремля" виступлять сестри Вільямс і Янковіч

Організатори тенісного турніру "Кубок Кремля", який проводиться Жіночою тенісною асоціацією (WTA) і Асоціацією тенісистів-професіоналів (ATP), оголосили склад учасників змагань.

У жіночому турнірі в одиночному розряді виступлять чемпіонка Олімпійських ігор 2008 року і володарка Кубка Кремля 2007 року Єлена Дємєнтьєва, а також срібна медалістка пекінських Ігор Дінара Сафіна. Крім того, в змаганнях візьмуть участь Світлана Кузнєцова, Анна Чакветадзе, Вєра Звонарьова і Надія Петрова. Також свою участь в турнірі підтвердили сестри Серена і Вінус Вільямс із США і друга ракетка світу сербська спортсменка Єлена Янковіч.

Свою згоду на участь в змаганнях в чоловічому одиночному розряді дали відомі російські тенісисти: володар Кубка Кремля 2007 року Микола Давиденко, Михайло Южний, Ігор Андрєєв, Дмитро Турсунов, Ігор Куніцин і Марат Сафін.

Турнір "Кубок Кремля" проходитиме з 4 по 12 жовтня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". Призовий фонд жіночих змагань - 1 340 000 доларів, чоловічих, - 1 098 000 доларів, повідомляє lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На "Кубку Кремля" виступлять сестри Вільямс і Янковіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути