Ексклюзиви
понеділок, 22 лютого 2010 15:37

На Олімпіаді Дериземля назбирав штрафу більше, ніж за сезон

На Олімпіаді Дериземля назбирав штрафу більше, ніж за сезон

За час змагань на Олімпіаді у Ванкувері український біатлоніст Андрій Дериземля назбирав стільки штрафних кіл і хвилин, скільки не збирав за весь сезон. Про це заявив старший тренер чоловічої команди України з біатлону Микола Зоц.

"Сергію Седнєву важко було в мас-старті боротися. Дериземля добре готовий функціонально. При нормальній стрільбі був би конкурентоспроможний. Але за Олімпіаду він назбирав стільки штрафу, скільки не збирав за весь сезон. Я думаю, причина в психології. Будемо розбиратися", - сказав Зоц, якого цитує "Спорт-Експрес в Україні".

За словами тренера, деяку роль у невдачах на вогневих рубежах зіграли зміни в конструкції зброї. "Звичайно, якусь частку невдач на вогневих рубежах можна віднести і до зброї. Але в Андрія, на відміну від інших спортсменів, була просто безвихідна ситуація, старе ложе розвалилося", - відзначив він.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «На Олімпіаді Дериземля назбирав штрафу більше, ніж за сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути