вівторок, 20 жовтня 2015 13:33

"На матчі буде аншлаг": "Мальме" потренувався перед "Шахтарем"
12

Шведський "Мальме" сьогодні провів тренування на полі "Мальме Нью Стедіум". Перші 15 хвилин були відкрити для ЗМІ. Футболісти багато працювали з м'ячем. Найбільшу увагу журналісти приділили нападнику Маркусу Розенбергу та Йо-Інге Бергету. 25-річний норвежець забивав Даріо Срні у матчі збірних Норвегії та Хорватії. Навіть наставник чемпіона Швеції Оге Харейде не втримався від того, щоб не понабивати м'яча.

Завтра небесно-блакитні зіграють матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря". Початок зустрічі о 21:45 за київським часом. Обидві команди поки мають нуль перемог і нуль забитих голів. Іншими учасниками групи А є мадридський "Реал"  та французький ПСЖ. 

"На матчі буде аншлаг. Майже всі квитки на гру продані. Це ж Ліга чемпіонів, - каже прес-аташе "Мальме" Пітер Оландер. - Найдешевший тікет коштує 20 євро. На матчі ЛЧ місткість стадіону зменшується з 24-х тисяч до 20 тисяч. УЄФА забороняє стоячі місця. 

У нас хороша група. ПСЖ - це у першу чергу Златан Ібрагімович. Йому тут будуть дуже раді, адже він син Мальме. "Шахтар" кожного року грає у Лізі чемпіонів. Це дуже впізнавана і досвідчена команда.

Як вболівають наші фанати? Завтра все побачиш. Можу запевнити, що атмосфера у нас на стадіоні неймовірна. Фанати співають всі 90 хвилин. Навіть більше. Коли футболісти виходять на розминку, то вболівальники вже на стадіоні і готові їх підтримувати. Тому маєш бути на трибуні вже о 21:00. Це щонайпізніше", - каже Пітер.  

Після тренування наставник "Мальме" Оге Харейде відповів на питання журналістів на прес-конференції. 

Зараз ви читаєте новину «"На матчі буде аншлаг": "Мальме" потренувався перед "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути