вівторок, 20 жовтня 2015 14:10

"Ми не будемо відсиджуватися у захисті" - наставник і лідер "Мальме" про матч із "Шахтарем"
5

30 хвилин. Саме стільки тривала передматчева прес-конференція наставника шведського "Мальме" Оге Харейде та одного з лідерів "небесно-блакитних" Маркуса Розенберга.

Завтра "Мальме" зіграє з "Шахтарем" у матчі третього туру груповго етапу Ліги чемпіонів.

Оге Харейде, наставник "Мальме":

"Ми бачили гру "Шахтаря" і знаємо, яка команда нам протистоятиме. Дивилися гру "гірників" проти "Динамо". Це була гра світового масштабу. У команди швидкі бразильці. Захист дуже надійний. Ми також готуємося, щоб дати супернику бій.

У нас відповідна мотивація на кожну гру. Ми дивимося, як команда розвивається. Ми готові показати найвищий рівень. Ні у мене, ні у гравців не трамтять коліна перед поєдинком.

Тайсон? Ми знаємо, що він дуже хороший гравець. Ми пам'ятаємо, як "Металіст" тут грав. У складі "Шахтаря" довга лава запасних і є кому замінити травмованих.

Ми часто граємо 3-5-2 чи 4-4-2. Все залежить від суперника. У "Шахтаря" сильний форвард. У цій команді атакують навіть захисники. Я знаю, що вони грають дуже швидко. Ми будемо оборонятися від їх навісів у штрафний майданчик. Ми готові зустріти їх у повній бойовій готовності.

У матчах проти "Реала" та ПСЖ все крутилося навколо постатей Роналду та Ібрагімовича. Це дуже сильні виконавці. Думаю, у цьому році ми краще виступаємо, ніж у минулому.

У нас однакова кількість забитих голів з "Шахтарем". У них також нуль, як і нас. За цими показниками у нас рівність.

Мірча Луческу — досвідчений тренер. Він створив команду, яка успішно грає у Лізі чемпіонів.

Якщо ми будемо намагатися виграти матч з рахунком 1:0, то у нас нічого не вийде. "Шахтар" можна зловити на контратаках".

Маркус Розенберг, нападник "Мальме":

"Ми знаємо, що "Шахтар" буде атакувати. Ми також налаштовані на атакувальний стиль гри. Постараємось показати свої найкращі якості.

Я знаю, що у "Шахтаря" висока лінія оборони. Ми не будемо відсиджуватися у захисті. Ми готові грати компактно. Якщо висунемо 10-ту вперед, то це присене нам успіх у Лізі чемпіонів.

Тейшейра? Я не слідкую за чемпіонатом України. З ПСЖ та "Реалом" легше, адже ці команди більше на виду. Але дивився матч проти "Динамо" і знаю, що флангові захисники грають високо".

Додамо, що перед прес-конференцією "Мальме" провів тренування на "Мальме Нью Стедіум".

Зараз ви читаєте новину «"Ми не будемо відсиджуватися у захисті" - наставник і лідер "Мальме" про матч із "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути