Ексклюзиви
вівторок, 21 січня 2014 10:50

На Лобановського наділи каску і прапор України

Сьогодні вранці бойові дії на Грушевського припинені. Мітингувальники підійшли до згорілих автомобілів, міліція у відповідь стукає щитами. Преса підходить майже до самих щитів, ходить біля них. Силовики не сприймають це агресивно, повідомляє "Сегодня".

Зараз на Грушевського знаходиться близько 300 осіб. Вони розташувалися по всьому периметру вулиці.

Біля входу на стадіон "Динамо" повністю вигорів портрет Валерія Лобановського. Сам пам'ятник обвуглений, на нього наділи каску, маску та окуляри. У руки пам'ятника дали протигаз, замість шарфа у нього - прапор України. Багато людей біля нього фотографуються.

По периметру близько 15 згорілих транспортних засобів. Відчувається запах гару. Всюди лежить бруківка, шматки одягу та протигазів. Голос у записі закликає людей розійтися.

За спинами співробітників МВС (їх близько 2 тисяч осіб на Грушевського і в Маріїнському парку) видно беркут кількістю близько 150 осіб. Деякі мітингувальники вилізли на автобус з прапором України.

Зараз ви читаєте новину «На Лобановського наділи каску і прапор України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути