четвер, 11 жовтня 2012 16:43

"На обличчі було 104 шви, я втратила око і була в жаху" - пілот Формули-1, яка постраждала в аварії

"На обличчі було 104 шви, я втратила око і була в жаху" - пілот Формули-1, яка постраждала в аварії
Марія де Віллота жахнулася, подивившись на себе в дзеркало після аварії. Фото: sportonline.ua

Іспанська гонщиця Марія де Віллота, яка в липні постраждала в аварії на аеродинамічних тестах в Даксфорді, в інтерв'ю журналу Hola розповіла про те, що була шокована своєю зовнішністю після аварії...

"Коли я в перший раз подивилася в дзеркало, то побачила на обличчі 104 шви, в аварії я втратила праве око, і була в жаху, - розповідає де Віллота. - Зараз, коли у мене лише одне око, я бачу більше речей, ніж раніше. Моє життя завжди була гонкою з часом. Тепер мені потрібно зупинитися і почати дивитися на речі по-іншому".

32-річна Марія де Віллота зізналася, що пам'ятає момент аварії...

"Я пам'ятаю абсолютно все, включаючи сам момент аварії. Коли я прийшла до тями у лікарні, то подумала, що проходжу медичне обстеження FIA, а медсестру прийняла за тренера. Я почала говорити англійською мовою, але тут втрутився тато і попросив мене перейти на іспанську, щоб мама все розуміла. У цей момент я усвідомила, де знаходжуся і як там опинилася", - розповіла Марія.

"Я страждаю від головного болю, і ніхто не знає, коли вона закінчиться, можливо це триватиме роками. Через внутрішньочерепний тиск я повинна контролювати навантаження. Крім того, я втратила нюх і смак, який тісно пов'язаний з нюхом. Тепер мені подобається дуже гостра кухня.

Я як і раніше не знаю, чи зможу повернутися в гонки - все залежить від ліцензії. У США деякі гонщики отримали ліцензію навіть з одним оком, але через це ви втрачаєте відчуття простору, адже його створюють обидва ока. Зараз я намагаюся зрозуміти, чи буде моє майбутнє пов'язане з гонками, або мені доведеться зайнятися чимось іншим. Я поки не знаю".

Зараз ви читаєте новину «"На обличчі було 104 шви, я втратила око і була в жаху" - пілот Формули-1, яка постраждала в аварії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути