вівторок, 26 грудня 2006 11:26

На Кубку Першого канала українські клуби зіграють найсильнішими складами

В Ізраїлі в період з 24 січня по 1 лютого 2007 року відбудеться футбольний турнір Кубок Першого канала, в якому візьмуть участь російські клуби "Спартак" і ЦСКА, а також команди України, "Шахтар" і "Динамо" і Ізраїлю, який буде представлений "Маккабі" і "Хапоелем", повідомляє Газета.ру. Призовий фонд турніру складе 2 млн. доларів.
Директор Кубка Першого канала Олексій Спірін розповів про перспективи турніру.

- Вже наступного року можливе розширення турніру як кількісно, так і якісно. Деякі імениті клуби з інших країн виявили зацікавленість в участі в розиграші Кубка Першого канала. Не обійдений турнір і увагою в пресі. Ми були навіть вимушені обмежити кількість журналістів, акредитованих на нашій першості, - сказав Спірін.

На питання, чи будуть команди грати найсильнішими складами, він відповів:
- Це було однією з умов участі в турнірі. Всі клуби запевнили нас, що зіграють їхні найсильніші футболісти. У мене немає підстав їм не довіряти. Більшість з учасників турніру - ті, хто вийде в основних складах команд в єврокубкових матчах і іграх внутрішнього чемпіонату. Кожна команда проведе не менші двох матчів на високому рівні, що важливо.

Зараз ви читаєте новину «На Кубку Першого канала українські клуби зіграють найсильнішими складами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути