четвер, 07 липня 2011 12:58

"На Ідейе зупинятися не плануємо" - Суркіс

"На Ідейе зупинятися не плануємо" - Суркіс

6 липня київське "Динамо" підписало чергового новачка - 22-річного нігерійського нападника Брауна Ідейе, останнім клубом якого був французький "Сошо". За неофіційними даними, сума цього трансферу склала 8 мільйонів євро.

За словами президента українського клубу Ігоря Суркіса, вирішальним у цьому переході було прагнення самого Ідейе виступають в "Динамо".

"На позитивний результат переговорів вплинуло гаряче бажання самого футболіста грати в "Динамо". У той же час я вдячний агенту Брауна, який зробив все можливе і навіть неможливе, щоб він опинився в Києві.

Також я вдячний нашим представникам, які зуміли переконати президента "Сошо", що для прогресу гравця перехід в клуб, що регулярно виступає в Лізі чемпіонів, дуже важливий. Адже слід розуміти, що за цим французьким клубом стоїть величезний концерн "Пежо", і якщо "Сошо" і потрібні гроші, то питання це стоїть не так гостро, як у інших.

Зараз Браун вже підписав особистий контракт, а ми зайняті перекладом його трансферної угоди на французьку мову. Майже впевнений, що якщо не до недільного поєдинку з "Металістом", то до наступної гри він буде готовий", - цитує Суркіса "СЭ в Украине".

Президент "Динамо" також підтвердив сказані ним раніше слова про те, що найближчим часом клуб, можливо, зробить нові придбання.

"Ще не хотів би вдаватися в деталі. На сьогоднішньому трансфері ми зупинятися не плануємо, а як буде далі - покаже час", - сказав Ігор Михайлович.

Зараз ви читаєте новину «"На Ідейе зупинятися не плануємо" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути