пʼятниця, 22 червня 2007 15:43

На гравця збірної Гвінеї полює київське "Динамо"

Чутки, про можливе придбання київським "Динамо" форварда французького "Ле Мана", гвінейця Ісмаеля Бангури, 22 роки, ходять досить давно. Єдиним конкурентом чемпіона України називають ще один французький клуб - "Сент-Етьєнн", інформує www.football.ua.

Щоправда, після того, як "Зелені" придбали нападника "Нанта" Дімітрі Пайє і не зробили конкретної фінансової пропозиції "Ле Ману", вони можуть відмовитись від боротьби за Бангуру.

- Динамо" запропонувало нам 5 мільйонів євро за Бангуру, - сказав радник президента "Ле Мана" Даніель Жандюпо. - "Сент-Етьєнн" теж щось пропонував , але їх сума була значно меншою, ніж у киян.

Бангура народився в гвінейському місті Конакрі. Він є гравцем національної збірної своєї країни, за яку провів 26 матчів, зокрема, брав участь в Кубку африканських націй у 2006 році. Гвінея вибула з цього турніру на стадії чвертьфіналу.

Цього сезону Бангура забив 12 м"ячів в 33 матчах за французький "Ле Ман" і є третім бомбардиром елітного дивізіону. Всього Ісмаель провів за "Ле Ман" 56 матчів, забив 18 м"ячів.

Зараз ви читаєте новину «На гравця збірної Гвінеї полює київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути