середа, 18 травня 2011 09:52

На генеральний збір перед Євро-2011 Яковенко викликав 28 гравців

На генеральний збір перед Євро-2011 Яковенко викликав 28 гравців

Молодіжна збірна України, укомплектована гравцями 1988-1989 року народження, яка у червні візьме участь у головному турнірі Старого Світу серед молодіжних команд (Євро-2011 (U-21), збереться в останній раз перед від'їздом на Євро майбутнього вівторока, 24 травня.

Тренерський штаб нашої "молодіжки" назвав список виконавців, які будуть задіяні на зборі. Спочатку планувалося, що в ньому візьмуть участь 26 футболістів, проте тренерський штаб вирішив докликати ще двох футболістів. Таким чином, в головну "молодіжку" на збір приїдуть 28 гравців.

Проте відзначимо, що фінальна заявка на турнір (список із 23-х гравців, які зможуть взяти участь в матчах) повинна бути сформована тренерським штабом Яковенка не пізніше 1 червня.

Воротарі: Антон Каніболоцький ("Дніпро"), Денис Бойко ("Динамо"), Артем Кичак ("Динамо-2"), Дмитро Непогодов ("Металург" Д.)

Захисники: Сергій Кривцов, Ярослав Ракицький (обидва - "Шахтар"), Олексій Курилов, Олександр Матвєєв, Євген Селін (усі - "Ворскла"), Артем Путівцев ("Іллічівець"), Богдан Бутко ("Волинь"), Темур Парцванія ("Динамо-2")

Півзахисники: Тарас Степаненко, Віталій Віценець (обидва - "Шахтар"), Денис Гармаш ("Динамо"), Володимир Чеснаков ("Ворскла"), Євген Коноплянка, Дмитро Льопа (обидва - "Дніпро"), Ігор Чайковський, ("Іллічівець"), Микола Морозюк ("Металург"Д.), Максим Білий ("Зоря"), Валерій Федорчук, Кирило Петров (обидва -"Кривбас"), Олег Голодюк ("Карпати")

Нападники: Роман Зозуля, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко (усі - "Динамо"), Володимир Лисенко ("Волинь")

У ході двотижневого збору у команді Павла Яковенка будуть проходити тренувальний процес і теоретичні заняття, спрямовані на пряму підготовку до ігор з суперниками по групі в фіналі Євро (нагадаємо, що разом в Україні в групі Б знаходяться молодіжні збірні Чехії, Англії та Іспанії).

Також тренерський штаб "молодіжки" має в своєму розпорядженні відео матчів чехів, англійців та іспанців, які будуть детально розбиратися гравцями на теорії.

Відзначимо, що 24 травня, в день початку збору, в розташування збірної прибудуть не всі гравці команди Яковенка, - відсутні будуть виконавці "Динамо" і "Шахтаря", які 25-го числа будуть задіяні у своїх клубах у фінальному поєдинку розіграшу Кубка України, - до Ірпеня хлопці приїдуть відразу ж по завершенню кубкового матчу.

Зараз ви читаєте новину «На генеральний збір перед Євро-2011 Яковенко викликав 28 гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути