Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 11:28

На Євро-2008 Хіддінк розраховує вийти з групи

Головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк заявив, що основним завданням його команди на Євро-2008 є вихід в стадію плей-офф. Зі слів голландця, сама участь у фінальному турнірі з російською збірною є для нього недостатньою, і він розраховує здивувати суперників.

"Це буде дуже непростий турнір. По-перше, я дуже радий, що ми пробилися на нього. Це величезний плюс для всього російського футболу. Але для мене цього недостатньо. Якщо ви піднялися на одну сходинку, потрібно намагатися зійти ще на одну. Вийти ж з молодою командою в наступний раунд - це буде справжній прорив. Коли ви потрапляєте в елітну групу, зростая повага до вас. Разом з цим зростає професіоналізм в управлінні, у всіх сферах футбольного господарства", - сказав Хіддінк.

Основним суперником своєї команди в груповому турнірі наставник російської збірної назвав збірну Іспанії. Зі слів Хіддінка, іспанці є одними з головних фаворитів турніру. Тренер зазначив, що від результату першого матчу, який росіяни проведуть саме з командою Іспанії, багато в чому залежатиме подальший виступ його команди на турнірі.

Хіддінк висловив своє ставлення і до відсутності в двох перших матчах дискваліфікованого лідера команди Андрія Аршавіна. "Аршавін - один з ключових гравців збірної Росії. Я не скаржуся. Не кажу, що без Аршавіна у нас немає шансів. Моє ставлення, якщо таке трапляється: потрібно це пережити і рухатися далі", - сказав тренер.

Нагадаємо, що на Євро-2008 збірна Росії потрапила в одну групу з командами Іспанії, Греції і Швеції.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2008 Хіддінк розраховує вийти з групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути