Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 13:16

На честь російських призерів в Москві називають фонтани

22 серпня в Москві був відкритий водний комплекс, названий на честь Єлени Дємєнтьєвої, яка здобула перемогу у фіналі тенісного турніру Олімпіади-2008. Зі слів префекта Південно-східного адміністративного округу російської столиці Володимира Зотова, відкриття комплексу пройшло в рамках програми "Олімпійські фонтани", яка проводиться владою Москви.

Триярусний фонтан виконаний з білого каменя. Як заявив Зотов, споруда нагадує фігуру спортсменки. Поряд з водним комплексом встановлена пам"ятна табличка, на якій вказана дата, вид спорту і досягнення російської тенісистки. Нагадаємо, що 17 серпня Єлена Дємєнтьєва обіграла росіянку Дінару Сафіну у фіналі олімпійського тенісного турніру з рахунком 3:6, 7:5, 6:3.

Найближчим часом в районі Любліно буде відкритий фонтан імені Олексія Аліпова, який зайняв третє місце в стендовій стрільбі. Фонтан на вулиці Перерва в районі Мар"їно відкриють на честь перемоги двох синхроністок - Анастасії Давидової і Анастасії Єрмакової. Крім того, планується відкриття водного комплексу імені Лариси Ільченко, яка стала чемпіонкою на дистанції десять кілометрів на відкритій воді.

Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «На честь російських призерів в Москві називають фонтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути