Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 01:25

"Ми не будемо захищати цей результат" - тренер "Шахтаря" про матч з "Ромою"

"Ми не будемо захищати цей результат" - тренер "Шахтаря" про матч з "Ромою"
Фонсека: "Ми провели відмінний другий тайм". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував каналу "Футбол 1" результат поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Ромою".

Донеччани здобули перемогу в першому матчі 1/8 фіналу з рахунком 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Римська битва і нокаут в Донецьку: як "Шахтар" не пустив "Рому" в чвертьфінал ЛЧ

"Ми зустрілися з великою командою. Нам важливо було виграти. Зрозуміло, що бажано було не пропускати, але важливо було переламати хід подій і перемогти. Гра була непростою, особливо перший тайм. Були складнощі з тим, щоб показати свою гру. Це заслуга "Роми". Але ми добре показали себе, було багато моментів, щоб забивати. "Рома" теж діяла організовано.

У перерві ми усунули проблеми і провели відмінний тайм. У воротаря "Роми" було 2-3 нереальних сейви. Що можу сказати про пропущений м'яч? Ми не повинні були пресингувати так високо, це створило дисбаланс. До того ж, нам не пощастило і з відскоком.

У першому таймі ми починали грати від воріт, і це послабило пресинг "Роми". У перерві ми виправили деякі недоліки. Більше стало моментів, більше володіли м'ячем. Не забили ще, тому що воротар себе відмінно показав. Зрозуміли, що лінія захисту "Роми" базувалася мало не в центрі. Потрібно було закидати м'яч за спини. Так прийшов гол Феррейри. Що стосується Фреда, то він дуже багато відпрацьовував такі штрафні. Ми саме говорили зі своїм помічником, що зараз буде гол. Я в це вірив. Фред - дуже хоробрий гравець. Він ризикує, намагається залишатися м'ячем під час пресингу. Але сьогодні вся команда показала себе на відмінному рівні, особливо другий тайм", - сказав тренер.

"До матчу в Римі у нас буде більше ігрового ритму. Це дуже складне завдання. Але ми не будемо захищати цей результат. Постараємося бути самими собою. Якщо будемо тільки захищатися, все виявиться складніше. А зараз шанси залишаються в обох команд. Забий Феррейра на останній хвилині, все було б складніше для "Роми". Але зараз все відкрито, хоч перевага перед другою грою у нас", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ананаси і 100 кг льоду: що попросила "Рома" в Харкові

Матч-відповідь команд відбудеться 13 березня в Римі. Початок зустрічі о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не будемо захищати цей результат" - тренер "Шахтаря" про матч з "Ромою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути