середа, 25 травня 2011 15:44

"МЮ" показав свою нову домашню форму
5

Фото: NIKE

Компанія Nike представила дизайн домашньої форми "Манчестер Юнайтед" на наступний сезон.

"Основним кольором футболки традиційно є червоний. Комірець футболки, круглий, з і чорною смугою по центру, нагадує дизайн легендарного клубного шарфа, кольори якого вперше з'явилися на футболках "Манчестер Юнайтед" у переможні 1977 р. і 1985 р., коли команда виграла Кубок Англії.

На внутрішній частині футболки під клубним гербом нанесений девіз клубу "Нещадні" (Relentless). На зворотному боці комірця зображений один з елементів клубного герба, диявол, і напис "Манчестер Юнайтед", - йдеться в прес-релізі Nike.

Тим часом, стало відомо, що "Манчестер Юнайтед" у сезоні-2010/11 отримав від прем'єр-ліги 60,4 мільйона фунтів.

За цим показником, який враховує доходи від продажу телевізійних прав і різні бонуси від АПЛ, манкуніанцям немає рівних. Клуб заробив на 7 мільйонів фунтів більше, ніж у минулому році.

Друге місце за доходами зайняв "Челсі" (57,7 млн.), далі йдуть "Манчестер Сіті" (55,5 млн.) і "Арсенал" (56,2 млн.). Менше за всіх отримав "Блекпул" (39,1 млн.).

Варто відзначити, що в прем'єр-лізі найменша різниця між доходами лідерів і аутсайдерів серед всіх європейських топ-чемпіонатів. У нинішньому сезоні найбільш успішний клуб заробив в 1,54 рази більше, ніж найменш успішний. У минулому сезоні - в 1,66 рази більше.

Для порівняння, в Іспанії "Реал" і "Барселона" отримують у 12,5 разів більше, ніж найскромніші клуби Ла Ліги, повідомляє Sky Sports.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" показав свою нову домашню форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути