Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2015 21:45

"МЮ" і "Челсі" голів не забили
9

Фото: Reuters

"Манчестер Юнайтед" зіграв внічию з "Челсі" в матчі 19-го туру англійської Прем'єр-ліги. Гра відбулася на стадіоні "Олд Траффорд" і завершилася з рахунком 0:0, повідомляє "Чемпионат.com".

Таким чином, "Манчестер Юнайтед" набрав 30 очок після 19 матчів і залишився на шостому місці в англійській Прем'єр-лізі, на п'ять очок відстаючи від "Манчестер Сіті", який іде четвертим, (у "городян" гра в запасі) і на дев'ять від лідируючого "Арсеналу". "Челсі" з 20 очками - на 14-му місці в АПЛ.

"Ми створили багато моментів, але не зуміли реалізувати хоча б один з них. Уболівальники сьогодні були чудові, і всі могли побачити, як багато це значить для команди. Результат матчу розчаровує, тому що ми домінували. Багато людей зараз говорять різні речі. Але ми боролися з усіх сил. Зробимо все, щоб повернутися на переможний шлях", - цитує нападника "Манчестер Юнайтед" Вейна Руні BBC.

Додамо, що шарфи "Манчестер Юнайтед" з портретом Жозе Моурінью продавалися поруч зі стадіоном манкуніанців "Олд Траффорд" перед матчем з "Челсі".

Вони не є офіційною продукцією "Манчестер Юнайтед", це ініціатива підприємливих продавців.

За даними ЗМІ, головний тренер "МЮ" Луї ван Гал знаходиться на межі звільнення. Моурінью, який раніше в грудні залишив посаду головного тренера "Челсі", називається в числі головних претендентів на місце ван Гала.

Чемпіонат Англії

19-й тур

Манчестер Юнайтед - Челсі 0:0 (0:0, 0:0)

Манчестер Юнайтед - Де Хеа, Блінд (Джонс, 81), Смоллінг, Дарміан (Бортуік-Джексон, 70), Мата (Депай, 77), Янг, Шнайдерлін, Швайнштайгер, Еррера, Марсіяль, Руні.

Челсі - Куртуа, Зума, Аспілікуета, Іванович, Террі, Азар, Педро, Оскар (Лофтус-Чік, 90), Матіч, Вілліан (Рамірес, 70), Обі Мікел.

Попередження: Обі Мікел (27), Шнайдерлін (30), Смоллінг (39), Азар (72), Швайнштайгер (81), Руні (90).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" і "Челсі" голів не забили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути