неділя, 07 липня 2019 12:05

"Моя робота – бити людей в обличчя". Американський боксер вирубив суперника за 5 секунд

"Моя робота – бити людей в обличчя". Американський боксер вирубив суперника за 5 секунд
Масвідал назвав суперника принциповим

Американський боєць змішаних єдиноборств Хорхе Масвідаль переміг співвітчизника Бена Аскрена за п'ять секунд. Масвідаль нокаутував Аскрена коліном в стрибку. Поєдинок пройшов у рамках турніру UFC 239 в Лас-Вегасі. Таким чином, нокаут став найшвидшим в історії Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC).

34-річний Аскрен, який раніше був чемпіоном іншої організації Bellator, зазнав першої поразки в кар'єрі при 19 перемогах. Це був його другий поєдинок в UFC - пише "Сегодня."

Після бою Максвідал досить різко прокоментував свою перемогу, зазначивши, що для Аскрена ще нічого не закінчилося.

"У цьому немає нічого особистого. Тільки бізнес. Я тут за чеком, щоб принести в сім'ю і оплатити дітям університет. Наступним буде пояс. Я радий, що побив цього хлопця. Добивання було надзвичайно необхідним. Адже рефері не зупиняв мене. Я виконував роботу: бити поки рефері мене не відсторонить. Я думав він ще підніметься.

Він єхидно говорив про мою мужність, мій етнос і культуру. Якщо я зустрічаюся з такими, то вони заплатять повну ціну за свої слова. І для Бена ще нічого не закінчилося. Якщо він побачить мене, йому прилетить ще ляпас, бо хлопець мені не подобається. Я хотів всі 25 хвилин бити його, ламати ребра. Так що в деякому сенсі він легко відбувся.

Зрозумійте, у мене немає з ним конфлікту. Якби був конфлікт, то я б стояв біля його будинку і чекав, коли він вийде. А цей випадок просто неприязнь до колеги по роботі. Моя робота - бити в обличчя колег", - сказав Хорхе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добазікався. Головного ненависника Ломаченка відправили в нокдаун

На рахунку 34-річного Масвідала 34 перемоги і 13 поразок.

Зараз ви читаєте новину «"Моя робота – бити людей в обличчя". Американський боксер вирубив суперника за 5 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути