субота, 06 липня 2019 10:05

Добазікався. Головного ненависника Ломаченка відправили в нокдаун

Добазікався. Головного ненависника Ломаченка відправили в нокдаун
Теофімо Лопес постійно провокує Ломаченка

21-річного Теофімо Лопеса, що домагається бою з українцем Василем Ломаченком, відправили в нокдаун під час спарингу

Американський боксер з гондураським корінням Теофімо Лопес (13-0, 11 KO), відомий своїми провокаційними випадами на адресу Василя Ломаченка, виявився в не дуже приємному становищі під час зборів. 21-річний Лопес був відправлений в нокдаун під час спарингу зі своїм співвітчизником Джейнелсоном Фігероа. Під час одного з раундів Теофімо Лопес, викинувши удар лівою, отримав від спаринг-партнера зустрічний правий боковий - і опинився на п'ятій точці. Правда, варто уточнити, що Фігероа - набагато важчий від Лопеса, виступає в напівсередній вазі (до 66,7 кг) Про це пише "Сегодня"

Наприкінці минулого року у Василя Ломаченка трапився конфлікт в ресторані Нью-Йорка. Ініціатором розборок став батько потенційного суперника українського чемпіона - Теофімо Лопеса. Нібито він підійшов до команди українця і на підвищених тонах заявив, що син "вб'є" Ломаченко, якщо їх очна сутичка відбудеться.


Цікаво, що Ломаченко обіцяють рекордний гонорар за бій з його потенційним "вбивцею". "Чувак, я буду твоїм найбільшим гонораром, який ти отримаєш, якщо ми поб'ємося. Це факт", - стверджує Теофімо Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я виграв у Ломаченка перший раунд" – американський боксер

19 липня Теофімо Лопес в американському Оксон-Хіллі проведе бій проти японця Масайоші Накатані. У разі перемоги, Лопес отримає право побитися з чемпіоном світу за версією IBF в легкій вазі Річардом Комі.

Зараз ви читаєте новину «Добазікався. Головного ненависника Ломаченка відправили в нокдаун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути