пʼятниця, 12 січня 2007 21:03

Моурінью збирається піти з "Челсі" після закінчення сезону

  Жозе Моурінью
Жозе Моурінью

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 43 роки, прийняв рішення піти з лондонського клубу після закінчення сезону-2006/07, повідомляє Футбол.ua.

Португальського наставника не влаштовує відношення до нього з боку керівництва клубу на чолі з Романом Абрамовичем. Новим місцем роботи Моурінью може стати міланський "Інтер" або мадридський "Реал".

Головний тренер "Челсі" розповів про бажання піти з клубу одному з своїх друзів після матчу з "Уїкомбом" (1:1) в півфіналі Кубка Англійської ліги.
- Все, після цього сезону я йду. Поки не знаю куди, - заявив Моурінью.

Португалець украй незадоволений тим, що більшість питань про придбання і продаж гравців став вирішувати працівник адміністративного штабу клубу Френк Арнесен. За його ініціативою, зокрема, в кінці серпня в "Арсенал" перейшов французький захисник Вільям Галлас, що викликало різку реакцію Моурінью.

Що стосується майбутнього місця роботи наставника, то в його послугах зацікавлені міланський "Інтер" і мадридський "Реал". За словами колишнього футболіста "Порту" Сесара Пейшото, який грав під керівництвом Моурінью, португалець підшукує собі будинок в Мілані. З іншого боку, "Реал" розглядає тренера "Челсі" як заміну Фабіо Капелло.

У "Челсі" наступником Моуріньо може стати Гуус Хиддінк, зв"язаний контрактом із збірною Росії. Крім того, кандидатами на цю посаду є Хуан де Рамос ("Севілья") і Дід"є Дешам ("Ювентус").


Зараз ви читаєте новину «Моурінью збирається піти з "Челсі" після закінчення сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути