середа, 24 лютого 2010 11:46

Моурінью вперше поцілував емблему "Інтера" (ФОТО)

 

Іспанець Мехуто Гонсалес призначений арбітром на матч "Інтер" - "Челсі", який відбудеться сьогодні о 21:45. Вашій увазі передматчева прес-конференція наставника італійської команди Жозе Моурінью.

"Це не дуже слушна нагода для розмов про те, що трапилося в чемпіонаті. Будемо говорити про Лігу чемпіонів. Про арбітрів скажу так - хочу знати, хто буде першим арбітром, який встане і скаже, що Моурінью його облаяв. Це мій виклик - у кого вистачить мужності сказати, що я його облаяв?

Мікроклімат в команді? Ми грали і в сніг, і в дощ. Завтра холодів не буде, а поле перебуває у хорошому стані. Стадіон буде повним, і я чекаю відмінний матч і відмінний клімат.

Дзанетті привносить багато інтенсивності в центрі поля, інтенсивності, яка типова для англійських команд. Він може зіграти важливу роль в боротьбі в центрі поля. Але вибір є. Я можу перекласти Кордобу на лівий фланг, або ж довірити його Хав"єру і знайти інше рішення в центрі поля.

Чи зіграє Сезар? Поки не впевнений. Він може прокинутися завтра з очима, які затекли, і не бачитиме м"яча. Після автомобільних аварій не можна знати реакцію організму, навіть через 2 дні.

Поєдинок з "Челсі" - це 180 хвилин гри. А може, і все 210. Перший матч важливий, але матч-відповідь ще важливіший. У першому навряд чи можна бути впевненим про переможця пари, в другому все стане відомо напевно. Я добре знайомий з "Челсі", але це не означає, що нам буде легко. Будучи тренером "Челсі", я зустрічався з "Порту", і не сказав би, що мені допомогла обізнаність про суперника. До того ж, Анчелотті теж добре знайомий з "Інтером".

Думаю, вони зіграють ромбом в 4-4-2, або в 4-3-3. Так вони грали всі останні роки, і навряд чи почнуть міняти схему в такому важливому матчі. Ця схема чудово адаптована під характеристики наявних гравців.

Обидва суперники гратимуть на перемогу. "Челсі" ніколи не виходить на поле з метою зіграти внічию, також як і "Інтер". Матч буде повний емоцій, і, хотілося б, щоб знайшлося місце для спектаклю, хоча в суперництві двох великих клубів рідко виходять великі шоу. Завтра "Інтер" не закриватиметься більше звичайного. Ми гратимемо на перемогу і не побоїмося ризикувати заради неї.

На моїй куртці немає скудетто? Гм, напевно, хтось вкрав. Але емблема клубу важливіша, і я вперше її поцілую".

За матеріалами Іnteromania

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вперше поцілував емблему "Інтера" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути