Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2013 09:26

Моурінью просився в "Барселону"

Моурінью просився в "Барселону"
Зараз Моурінью очолює "Челсі" ФОТО: dailymail.co.uk

Португалець Жозе Моурінью пропонував свою кандидатуру на посаду головного тренера "Барселони". Про це розповів колишній президент іспанського клубу Жоан Лапорта в інтерв'ю виданню El Pais. За словами Лапорти, хоча на публіці Моурінью демонструє ненависть до "Барселони", насправді він любить цю команду.

Лапорта не уточнив, коли саме Моурінью хотів очолити "Барселону", але сказав, що поява португальця на посаді тренера була неможливою через домовленість клубу з Хосепом Гвардіолою. Це означає, що, швидше за все, Моурінью пропонував свою кандидатуру в 2008 році (саме тоді призначили Гвардіолу).

Лапорта очолював "Барселону" з 2003 по 2010 роки. Останнім часом він часто виступає з критикою чинного президента клубу Сандро Роселла. Лапорта, зокрема, заявив, що саме Роселль відповідальний за відхід Гвардіоли з посади головного тренера "Барселони".

Моурінью працював у "Барселоні" в 1997 році, коли він був помічником головного тренера іспанського клубу Боббі Робсона. Зараз португальський тренер очолює лондонський "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью просився в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути