середа, 02 квітня 2008 14:38

Мослі готує судовий позов проти своїх кривдників

У вівторок увечері президент FIA Макс Мослі відправив керівництву національних федерацій, членам Усесвітньої Ради і Сенату FIA, лист, в якому приніс вибачення з приводу ускладнень, які могли бути викликані недавньою публікацією подробиць його особистого життя. Мослі вважає, що ця публікація мала очевидну мету - дискредитувати його, як суспільну фігуру. Він не згоден зі звинуваченнями у використанні нацистської символіки, і готує судовий процес проти тих, хто зробив приватне життя надбанням громадськості.

У листі Мослі пише:

"З інформації, наданої джерелом, що належить до високих кіл британської поліції і служб безпеки, я дізнався про таємне стеження за моїм приватним життям в останні два тижні, які були проведені групою осіб, які спеціалізуються на подібних акціях. Подібну інформацію я отримав і з французьких джерел. Замовник і причини такого стеження мені невідомі.

Я шкодую про те, що тепер ви знайомі з результатами цього стеження. Порушивши таємницю приватного життя британська бульварна газета випустила матеріал, в якому мова йшла про використання нацистської символіки. Це абсолютна брехня. У більшості країн розголос деталей приватного життя без серйозних підстав переслідується згідно з законом. Я вважаю публікацію на сторінках News of the World вторгненням у моє особисте життя і маю намір ініціювати судовий процес у Великобританії й інших зонах права.

Останнім часом я отримав безліч повідомлень з висловленням підтримки з боку FIA і автоспортивної громадськості, в яких говориться про те, що моє приватне життя не має відношення до роботи і я повинен зберегти свою посаду. Я вдячний за цю підтримку і збираюся скористатися цією порадою.

Я зроблю все, щоб притягати до відповідальності тих, хто зробив особисте життя надбанням громадськості, але раніше повинен ліквідувати збиток, який понесла моя сім"я, - вони безневинні жертви цієї навмисної акції. Проте все це не перешкодить моїй роботі в FIA".

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Мослі готує судовий позов проти своїх кривдників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути