Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2008 12:46

Чемпіони "Формули-1" "відправляють" президента FIA у відставку

Триразовий чемпіон світу Джекі Стюарт упевнений, що скандал навколо Макса Мослі повинен змусити президента FIA задуматися про своє майбутнє.

Останнім часом у Стюарта і Мослі дуже напружені стосунки: легендарний шотландський автогонщик піддав різкій критиці дії FIA під час торішньої "справи про шпигунство", що сильно розсердило президента федерації.

У ці дні Джекі Стюарт знаходиться у Бахрейні як представник банку RBS, спонсора команди "Вільямс". Кореспондент місцевої газети GulfDailyNews попросив його прокоментувати ситуацію, в якій опинився Макс Мослі.

- Якщо чесно, не думаю, що це моя справу коментувати дану ситуацію, - сказав Стюарт. - Мені куди цікавіше було б послухати, що він сам може сказати. Вважаю, він повинен усе дуже добре зважити і задуматися про своє майбутнє.

Цієї ж точки зору притримується чемпіон світу 1979 року Джоді Шектер. На сторінках лондонської TheGuardian він заявив:

- Така людина не має права керувати спортом. Я впевнений, що Мослі повинен піти, я б хотів, щоб преса розвернула організовану кампанію, і змусила його це зробити.

f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Чемпіони "Формули-1" "відправляють" президента FIA у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути