неділя, 03 червня 2012 13:03

Молодіжна збірна України втратила багаж перед матчем з Литвою

Молодіжна збірна України втратила багаж перед матчем з Литвою
Хлопці Павла Яковенка зіграють з Литвою четвертого червня ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

2 червня молодіжна збірна України, яка бере участь у кваліфікації до Євро-2013 (U-21), вирушила до Литви, де її чекає зустріч з господарями в рамках групового відбору. Поєдинок, який стане шостим з десяти для українців у відборі і восьмим для литовців, буде дуже багато означати для підопічних Павла Яковенка в плані можливості виходу з групи.

Наша збірна після половини зіграних поєдинків знаходиться на 4-му місці, однак шанси на вихід з групи зберігає. І зовсім ніяк не врятує, навіть у разі переможного результату Литву (господарі протистояння займають останнє, шосте, місце в групі і в їх активі лише три очки, тоді як у лідера, Словенії, їх 16).

Тренерський штаб збірної України взяв із собою в Литву 23 виконавців.

Воротарі: Ігор Березовський ("Оболонь"), Роман Мисак ("Карпати"), Ігор Левченко ("Олімпік").

Захисники: Темур Парцванія, Сергій Люлька, Дмитро Кушніров (усі - "Динамо"), Сергій Кривцов ("Шахтар"), Ігор Пластун ("Оболонь"), Юрій Путраш ("Таврія"), Сергій Гаращенков ("Амкар", Росія ), Євген Опанасенко ("Металург" З.).

Півзахисники: Віталій Федотов ("Іллічівець"), Віталій Віценець, Дмитро Гречишкін ("Іллічівець"), Ігор Чайковський (усі - "Іллічівець"), Євген Шахов, Віталій Каверін (обидва - "Дніпро"), Андрій Богданов ("Арсенал" ), Роман Безус ("Ворскла"), Олександр Караваєв ("Севастополь"), Антон Шевчук ("Оболонь");

Нападники: Пилип Будковський ("Іллічівець"), Дмитро Коркішко ("Динамо").

Крім футболістів і делегації, зрозуміло, в Литву вирушив і багаж нашої збірної: бутси, форма тренувальна та ігрова, м'ячі, фармакологія, масажні столи, та інші не менш важливі атрибути життя збірної, які перераховувати можна довго. Справа ось у чому: наша делегація в Литву долетіла успішно, а от багаж - ні. Компанія "АероСвіт", послугами якої наші збірники користуються вже не уперше, пообіцяла, що багаж "молодіжки" буде знайдений і доставлений ... Тільки завтра ...

Поки Павло Яковенко і його підопічні можуть їхати і розселятися в містечку Каунас, де і відбудеться 4 червня зустріч з Литвою ... Зрозуміло, що настрій в команді зараз далеко не найкращий: після виснажливого матчу з одним з лідерів групи, Швецією, який відбувся 31 травня, команда ще толком не відновилася, і зробити це без тренувань, масажів і вітамін просто не можна. Ну а завтра "молодіжку" вже чекає наступна офіційна гра, підготовка до якої капітально зірвана і взагалі перебуває під великою загрозою.

Відзначимо, що відразу після поєдинку проти молодіжної збірної Литви, українці вирушають до Фінляндії, де 9-го числа також проведуть офіційну гру з господарями. Втім, якщо багаж наших збірників не знайдеться до ранку, в цьому не буде особливого сенсу.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України втратила багаж перед матчем з Литвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути