вівторок, 22 травня 2012 09:37

Молодіжна збірна України відправилася на збір в Австрію

Молодіжна збірна України відправилася на збір в Австрію
Команда Павла Яковенка зіграє 31 травня зі Швецією ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Молодіжна збірна України у рамках підготовки до календарних поєдинків відбору на Євро-2013 минулої неділі відправилася на збір в Австрію.

За неофіційною інформацією, у раніше опублікованому списку викликаних у розташування "молодіжки" гравців відбулися деякі зміни. Зокрема, у списку не виявилося двох футболістів: захисника Євгена Опанасенка і півзахисника Дмитро Єрьоменка із запорізького "Металурга". Зате додався голкіпер Олександр Ільющенков з львівських "Карпат". Таким чином, підсумковий список команди на австрійському зборі виглядає наступним чином.

Воротарі - Ігор Березовський ("Оболонь"), Роман Мисак ("Карпати"), Ігор Левченко ("Олімпік"), Олександр Ільющенков ("Карпати").

Захисники - Темур Парцванія ("Динамо"), Сергій Люлька ("Динамо"), Сергій Кривцов ("Шахтар"), Ігор Пластун ("Оболонь"), Юрій Путраш ("Таврія"), Сергій Гаращенко ("Амкар", Росія ), Дмитро Кушніров ("Динамо").

Півзахисники - Віталій Федотов ("Іллічівець"), Віталій Віценець ("Іллічівець"), Дмитро Гречишкін ("Іллічівець"), Ігор Чайковський ("Іллічівець"), Євген Шахов ("Дніпро"), Андрій Богданов ("Арсенал"), Роман Безус ("Ворскла").

Нападники - Філіп Будковський ("Іллічівець"), Олександр Караваєв ("Севастополь"), Дмитро Коркішко ("Динамо"), Віталій Каверін ("Дніпро").

В Австрії команда Яковенко працюватиме до 27 травня. В альпійській країні заплановано два спаринги, у першому з яких сьогодні українці повинні зіграти з однолітками з Албанії, а 25-го числа - з голландцями.

Нагадаємо, що в рамках Євро-2013 (U-21) "синьо-жовті" 31 травня в Києві на стадіоні "Оболонь" приймуть Швецію, а потім проведуть дві гри на виїзді - 4 червня з Литвою, а 9 червня - з Фінляндією.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України відправилася на збір в Австрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути