пʼятниця, 20 травня 2011 02:06

Молодіжна збірна Ісландії знялася в рекламному ролику

Молодіжна збірна Ісландії знялася в рекламному ролику

Наставник молодіжної збірної Ісландії Ейолфур Сверріссон оприлюднив розширений список футболістів на фінальну частину чемпіонату Європи серед 21-річних у Данії. До нього ввійшли 40 гравців, серед яких місце знайшлося чотирьом новачкам.

Ісландці розпочнуть турнір 11 червня. У першому матчі вони зіграють з білорусами. Потім на команду Сверрісона чекають дуелі зі Швейцарією та Данією.

А поки тренерський штаб ламає собі голову над остаточним списком учасників Євро-2011, футболісти знялися у рекламному ролику. Він триває 1 хвилину 20 секунд.

"Його показуватимуть по ТБ. Це рекламний ролик для Сoca-Сola, яка є нашим офіційним спонсором, - каже "Gazeta.ua" голкіпер "Валюра" і "молодіжки" Харальдур Бйорнссон. - Чому у ролику немає нашого наставника? Я не знаю. Він мав бути з нами, але у нього не знайшлося вільного часу для зйомок."

"Ми добре підготувались до турніру", - додає захисник і син наставника "молодіжки" Холмар Ом Ейолфссон (№3 на фото).

Збірна Ісландії ще ніколи у своїй історії не грала у фінальних частинах чемпіонатів Європи. Команда ставить собі за мету здобути путівку на Олімпійські Ігри, які будуть проходити у Лондоні у 2012 році.

Збірна України на Євро-2011 потрапила у групу з Англією, Іспанією та Чехією. Підопічні Павло Яковенко також дуже хочуть потрапити на Олімпіаду.

?

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна Ісландії знялася в рекламному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути